fbpx

81% ľudí si už nekúpilo iný kolagén. Pozrite sa, prečo.

Premýšľali ste nad tým, že by ste radi začali užívať kolagén, no neviete si vybrať ten správny? Užívali ste v minulosti kolagén, ktorý nenaplnil Vaše očakávania? Potrebujete zlepšiť kvalitu Vašej pleti, vlasov a nechtov, no neviete, akému kolagénu dôverovať? Máte viac ako 25 rokov a uvedomujete si, že je na čase sa o Vašu pleť začať starať dôkladnejšie? V tomto článku sa konečne dozviete odpovede na Vaše otázky:

  • Akému kolagénu zostáva verných až 81% ľudí a prečo?
  • Aké výsledky vďaka tomuto kolagénu ľudia dosahujú?
  • Ako si pre seba vybrať vhodný kolagén?

Akému kolagénu zostáva verných až 81% ľudí a prečo?

V súčasnej dobe, kedy je náš trh presýtený kolagénovými doplnkami výživy je skutočne náročné vybrať si pre seba ten správny. Pýtame sa samých seba, ako si môžeme byť istý, že práve tento produkt nám pomôže a nie je to len ďalší marketingový výstrelok. My Vám v tomto článku predstavíme kolagén, ktorému zostáva verných až 81% zákazníkov. Hovoria o tom výsledky nezávislého prieskumu pod záštitou firmy WILLIAM PERUN RESEARCH. Ide o kolagénové doplnky výživy ORIN ViacollagenORIN Viaelastic.

Percentá verných zákazníkov týmto produktom sa vyšplhali až na neuveriteľných 81%. Uviedli nasledovné dôvody:

1. Vynikajúca chuť ORIN Viacollagenu a ORIN Viaelasticu
2. Prémiové zloženie + vitamín C
3. Viditeľné zlepšenie pleti, vlasov a nechtov
4. Pomoc na kĺby

Aké výsledky vďaka ORIN Viacollagenu a ORIN Viaelasticu ľudia dosahujú?

Výsledky prieskumu odhalili, že ľudia na sebe pozorujú:

  • krajšie vlasy
  • lepší stav pokožky
  • kvalitné nechty
  • regeneráciu kĺbov

+ zoznam pokračuje ďalej.

Vedeli ste, že produkty ORIN ViacollagenORIN Viaelastic majú na Heureke už viac ako 800 recenzií a z toho ich odporúča až 98% zákazníkov? Všetky recenzie nájdete TU.

Ako si pre seba vybrať vhodný kolagén?

V prípade, že sa rozhodnete kolagén užívať, určite dbajte na tieto faktory:

  1. Siahnite po klinicky testovanom kolagéne – Budete tak mať istotu, že kolagén, ktorý užívate, prešiel klinickou štúdiou a účinky sú podložené reálnymi faktami.
  2. Siahnite po ochutenom kolagéne – Aby ste na sebe videli výsledky, je potrebné užívať kolagén dlhodobo. Užívať však denne niečo, čo nám nechutí, sa nedá do nekonečna. Vyberte si preto kolagén, na ktorého dávku sa budete tešiť a nie premáhať sa. Pri ORIN ViacollageneORIN Viaelasticu máte istotu, že Vám budú nielen chutiť, ale aj to, že príchute a farbivá sú 100% prírodné. Uvedené produkty neobsahujú žiadne éčka ani konzervanty, no napriek tomu si z nich pripravíte chutné ovocné nápoje.
  3. Vyberte si kolagén, s ktorým majú ľudia výborné skúsenosti – Tak ako pri kúpe nového telefónu, nábytku či inej elektroniky, tak aj pri výbere kolagénu platí, že stačí si nechať poradiť od niekoho, kto už má reálnu skúsenosť s jeho užívaním. Na produkty ORIN ViacollagenORIN Viaelastic nájdete na webe spolu takmer 400 recenzií + na Heureke viac ako 800 recenzií.

Malá rada na záver.

Ak sa chcete cítiť dobre, vyzerať dobre, užívajte kolagén, pretože kolagén drží naše telo skutočne pokope. Vytvára 3D štruktúru buniek, tkanív, orgánov atď. Jeho úbytok má za následok, že telo sa začína postupne deformovať. My to vnímame vo forme vrások, menšej pružnosti pokožky, všeobecne menšej pružnosti tela či ovísanie kože. Vyberajte si však poctivo a neuspokojte sa s hocijakým kolagénom. Do ORIN Viacollagenu a do ORIN Viaelasticu odborníci pridávajú výlučne kolagénové peptidy od dodávateľov, ktorí majú s výrobou tejto suroviny dlhoročné skúsenosti a sú výhradne z Európy. Ich história siaha mnoho rokov dozadu. Spoločnosť jedného z nich bola založená v roku 1839, ďalšia v roku 1891 a od tej doby sa venujú výrobe želatíny a kolagénu. Veríme, že aj to je garanciou toho, že tieto produkty skutočne fungujú a to, čo s Vami ich predajcovia vymieňajú za peniaze patrí medzi špičku na svete.

Mgr. Lívia Junásová
Tím mojkolagen
info@mojkolagen.sk
1